You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 260 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - hack-AdvUserManager-1.0.2 [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
coRpSE
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 17, 2007
Posts: 23


PostPosted: Wed Aug 22, 2007 11:17 pm Reply with quoteBack to top

Okay, I have a question about the hack, Advance User Manager 1.0.2. Has anyone used this yet? I found out about it on this site, it was found here...

http://www.nukecops.com/postt49526.html

Well I ended up going to the site and downloading the latest version of it and did all the coding as it say's. Well needless to say I had an error, so I thought it might have been my end so I re-did it all over again just to have the same error. I did it one more time after that just to be sure and still had the problem.

I am running phpnuke 7.9
phpbb 2.0.22 upgraded
I am running the latest security patch for nuke 7.9

I did notice that the hack asked for some lines in the "mainfile" and most were there as it asked, but some weren't, well not completely. so what I did was find what part it was looking for pacifically and added the code where it said to.

oh yeah, the error is in the ACP, when I click the "User" button, it is just a white page. I did post on the websites forum for help. and seems like nobody is home, most post are from 4 months to 1.5 years ago. not very talkative bunch there.
Find all posts by coRpSEView user's profileSend private message
coRpSE
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 17, 2007
Posts: 23


PostPosted: Mon Sep 03, 2007 2:28 am Reply with quoteBack to top

anyone?¿?
Find all posts by coRpSEView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.117 Seconds - 506 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::