You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 329 guest(s) and 30 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Missing security codes [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Wed Feb 19, 2003 9:31 pm Reply with quoteBack to top

I was running my site for a couple of days and all (most) was fine but just yesterday, the security codes needed for login disappeared.

My site is at
http://photography.mavenonline.com/analyze.php

One other question, where do I find / edit php.ini? I'm hosted on a shared server.

Thanks in advance.

Wink
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Wed Feb 19, 2003 9:35 pm Reply with quoteBack to top

GD says you can create the required image, and the proof is in the pudding:

http://photography.mavenonline.com/analyze.php?zx=logo

Other than that I don't know why its not working for you anymore other than the code has been messed up?

Hmm.. on the location of php.ini, you know I think that'll be in the next Analyzer release.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Wed Feb 19, 2003 10:00 pm Reply with quoteBack to top

I'm sorry but I don't quite understand your reply. How do I create my own logo in GD. What is GD anyway? The mystery was why it worked initially and it doesn't.
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Wed Feb 19, 2003 10:09 pm Reply with quoteBack to top

GD is the library that PHP uses to create the image. That's what PHP-Nuke uses. If you click the link above that has the zx=logo in it, that is a GD created image, same like the PHP-Nuke generated logo.

Which means that your server supports PHP generated images. But your PHP-Nuke as you say doesn't... so that leads me to wonder if something in your files has gotten corrupt, or your image file is missing that looks like a grid.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Wed Feb 19, 2003 10:33 pm Reply with quoteBack to top

Actually, my server does support php images. I have no problems with this on another test site set up. I've checked the background grid file is still present in the relevant directory but it is not showing up. This problem just appeared and I'm still clueless. I can't login as admin cos the security code is not viewable. Is there a way to disable the security code login? I would hope to solve this problem naturally.

thanks!
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Wed Feb 19, 2003 10:47 pm Reply with quoteBack to top

boonkwee wrote:
Actually, my server does support php images. !
That is what I've been saying. For example if you check this link:

http://photography.mavenonline.com/analyze.php?zx=logo

Its a php generated image. I've been saying all along your server supports it.

In that your admin.php file isn't working seems to me it is corrupt. Try replacing it with a new copy of the admin.php file.

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Thu Feb 20, 2003 12:13 am Reply with quoteBack to top

Sorry for the misunderstanding. I was just reading some of my posts and I've noticed lots of grammatical errors and missing words. I guess my brain thinks faster than I type and I've not done enough editing of my posts. Embarassed

I've tried uploading a new admin.php file but alas it doesn't work. Does anyone know how files are linked and perhaps a trace can be done to find the errant code?

A big thank you to Zhen-Xjell! You and the people in this forum have been most helpful!!!
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Feb 20, 2003 8:20 am Reply with quoteBack to top

So let me get this straight when you installed RC1 the code was working? Couple days later it stopped?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
mikem
Theme Guru
Theme Guru


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 1582

Location: Corn fields of Indiana

PostPosted: Thu Feb 20, 2003 1:21 pm Reply with quoteBack to top

I can NOW confirm. I uploaded the RC1 to my testsite, on the 19th and today the Security Code image is now missing... Confused

I made no changes whatsoever to anything since it was installed and working. This was an upgrade from beta8. All files uploaded.

BUG ALERT?????

Oh I know it's happening on my Admin loggin, but I can't confirm if it is prevolent on the Your Accoutn loggin as well. I've been too scared to logout and see...lol..don't wnat to not be able to log back in again...boy...wouldn't that suck..locked out of your own system..?

mikem
Find all posts by mikemView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Feb 20, 2003 2:18 pm Reply with quoteBack to top

That's quite odd... Its even happening to you?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Thu Feb 20, 2003 3:16 pm Reply with quoteBack to top

Just to confirm, I installed rc1 a couple of days ago. It worked very well but for no apparent reason, it stopped working. Here's what I've checked so far.

1. I installed a parallel site and ran analyzer on both. Checked through the reports and they were identical. So, no clues for me there.

2. Checked that the relevant jpg files and they're still there. So, still clueless here.

To mikem, it happened to you as well? Maybe the code is so secure that there is a time expiry built in. The type that works like in -home security systems where you set a time limit. Very Happy Shocked Very Happy

Thanks guys for looking into this.
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Feb 20, 2003 6:32 pm Reply with quoteBack to top

There is nothing in the code that would make it disappear. The only reason why that whole section might not be there is because GD isn't on. I have to look again...

You know, where is your site? Let me see... Can you create a test account for me?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
boonkwee
Corporal
Corporal


Joined: Feb 14, 2003
Posts: 74

Location: Singapore

PostPosted: Thu Feb 20, 2003 6:35 pm Reply with quoteBack to top

The errant site is at photography.mavenonline.com I can't create a test account for you cos I can't login as adminstration. Embarassed

The other working site is photo.mavenonline.com This has no problems.
Find all posts by boonkweeView user's profileSend private message
mikem
Theme Guru
Theme Guru


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 1582

Location: Corn fields of Indiana

PostPosted: Thu Feb 20, 2003 7:32 pm Reply with quoteBack to top

Quote:
That's quite odd... Its even happening to you?


Yes,It's wierd. It's only for the admin loggin where the security code is broken on my testsite...

hrrrmmmm Confused

mikem
Find all posts by mikemView user's profileSend private message
Zhen-Xjell
Nuke Cops Founder
Nuke Cops Founder


Joined: Nov 14, 2002
Posts: 5939


PostPosted: Thu Feb 20, 2003 7:36 pm Reply with quoteBack to top

Where are your images stored for the admin.php and your-account?

_________________
Paul Laudanski, Microsoft MVP Windows-Security
CastleCops: [de] [en] [wiki]
Find all posts by Zhen-XjellView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.062 Seconds - 712 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::