You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 332 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - fiblack3d with bNC 6.5 bundle [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
AeratedFilth
Private
Private


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 42


PostPosted: Mon Sep 01, 2003 8:19 am Reply with quoteBack to top

WOW! First off these theme is IMPRESSIVE! I love it, kudos to the hard work and time for those that created this excellent theme.

I installed this theme and it works well with bNC bundle 6.5. It hasn't crashed or anything.

I have a question though - the forum is screwed up in that it doesn't spread 100% across to the right, so that it looks like there could be blocks there, but there aren't, it's just empty spae all down the right side. This is the same when i go into Members List.

I'll pay if i have to in order to get this theme to work 100% with the bNC bundle 6.5 <b>and I'm serious</b>. I don't mind paying for hard work. I am suprised these wonderful programs and modules are free in the first place. But i'll throw about $30 (USD) your way if you can help me out.

I just don't have enough waking hours to fiddle with it myself as I work full time and i have other things going on in my life. ugh.

thanks i really am being 100% honest and forward.
Find all posts by AeratedFilthView user's profileSend private message
sting
Site Admin
Site Admin


Joined: Jul 24, 2003
Posts: 1986

Location: Apparently ALWAYS Online. . .

PostPosted: Mon Sep 01, 2003 12:38 pm Reply with quoteBack to top

I'll look into it for you and let you know.

It may be something pretty simple like changing a numeric width in one file.

-sting

_________________
Is it paranoia if they are really out to get you?

-------------------------------------------------------
sting usually hangs out at nukehaven.net
Find all posts by stingView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
sting
Site Admin
Site Admin


Joined: Jul 24, 2003
Posts: 1986

Location: Apparently ALWAYS Online. . .

PostPosted: Mon Sep 01, 2003 12:41 pm Reply with quoteBack to top

This isn't theme related I don't think - I just installed it fine on another site and it spreads all the way across. PM your site and admin login info (your call) so I can take a look at it.

-sting

_________________
Is it paranoia if they are really out to get you?

-------------------------------------------------------
sting usually hangs out at nukehaven.net
Find all posts by stingView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
AeratedFilth
Private
Private


Joined: Aug 28, 2003
Posts: 42


PostPosted: Mon Sep 01, 2003 12:55 pm Reply with quoteBack to top

done...
Find all posts by AeratedFilthView user's profileSend private message
sting
Site Admin
Site Admin


Joined: Jul 24, 2003
Posts: 1986

Location: Apparently ALWAYS Online. . .

PostPosted: Mon Sep 01, 2003 6:36 pm Reply with quoteBack to top

sting wrote:
This isn't theme related I don't think - I just installed it fine on another site and it spreads all the way across.


HA!

Shows what that guy knows...

Here's what I did - maybe someone else can give me a pointer or two on this.

There seemed to be a ton of proliferous table defining that was causing the formatting issue. So I worked around that and did the following:

Proliferous info:
Quote:

echo "</td></tr></table>\n"
."</td>\n"
."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"
."</tr>\n"
."<tr>\n"
."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td>\n"
."<td><div align=\"center\"><font class=\"small\">\n";
footmsg();
echo "</CENTER></font></div></td>\n"
."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"
."</tr>\n"
."<tr>\n"
."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td>\n"
."<td><div align=\"center\"><font class=\"small\">:: fiblack3d phpbb2 style by <a href=\"http://www.forumimages.com/\">Daz</a> :: PHP-Nuke theme by <a href=\"http://www.nukemods.com\">www.nukemods.com</a> ::</font></div></td>\n"
."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"
."</tr>\n"
."<tr>\n"
."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td>\n"
."<td>&nbsp;</td>\n"
."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"
."</tr>\n"
."<tr>\n"
."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_bl.gif\" width=\"14\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"
."<td class=\"tblbot\">&nbsp;</td>\n"
."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_br.gif\" width=\"15\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"
."</tr>\n"
."</table>\n";


I replaced that with comments as below:
Quote:

echo "</td></tr></table><CENTER>\n";
/* Commented out by sting to get the forums to work correctly */
/*."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."</tr><CENTER><BR>\n"*/
/*."<tr>\n"*/
/*."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td><BR>\n"*/
/*."<td><div align=\"center\"><font class=\"small\">\n"*/
/*."<BR>\n";*/
footmsg();
echo "</CENTER></font></div></td>\n";
/*."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."</tr>\n"*/
/*."<tr>\n"*/
/*."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."<td><div align=\"center\"><font class=\"small\">:: fiblack3d phpbb2 style by <a href=\"http://www.forumimages.com/\">Daz</a> :: PHP-Nuke theme by <a href=\"http://www.nukemods.com\">www.nukemods.com</a> ::</font></div></td>\n"*/
/*."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."</tr>\n"*/
/*."<tr>\n"*/
/*."<td class=\"tblleft\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."<td>&nbsp;</td>\n"*/
/*."<td class=\"tblright\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."</tr>\n"*/
/*."<tr>\n"*/
/*."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_bl.gif\" width=\"14\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"*/
/*."<td class=\"tblbot\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_br.gif\" width=\"15\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"*/
/*."</tr>\n"*/
/*."</table>\n";*/


and voila, the footer works - centered, etc.

Two catches.

1. The theme image on the left side ends at the footer.
2. The theme's credits do not show up after being commented out. If you leave the code as is, it shows up centered on the right side of the page.

Temp Workaround for number 2 - In order to ensure that the credits remained on the site, I put the theme credits directly in the footer.php file. Of course this means that regardless of the theme, the footer credits will still have fiblack3d credits in there as well.

These catches of course beg the questions:

1. How do I put those images in on the left side without reinserting all of the code that caused the forum alignment issues in the first place?

I have a feeling it has something to do with

Quote:
/*."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_bl.gif\" width=\"14\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"*/
/*."<td class=\"tblbot\">&nbsp;</td>\n"*/
/*."<td><img src=\"themes/fiblack3d/forums/images/tnav_br.gif\" width=\"15\" height=\"26\" alt=\"\" /></td>\n"*/
/*."</tr>\n"*/
/*."</table>\n";*/
but would like some reassurance and direction there...

and

2. Where do I put footer info that is theme footer specific in the theme.php file where it will show up AFTER the footer.php information and not cause an issue?

Thanks in advance for any help..

-sting

_________________
Is it paranoia if they are really out to get you?

-------------------------------------------------------
sting usually hangs out at nukehaven.net
Find all posts by stingView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN MessengerICQ Number
mikem
Theme Guru
Theme Guru


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 1582

Location: Corn fields of Indiana

PostPosted: Tue Sep 02, 2003 11:46 am Reply with quoteBack to top

Quote:
Where do I put footer info that is theme footer specific in the theme.php file where it will show up AFTER the footer.php information and not cause an issue?


try instead calling the footer.html from the themefooter function
like this
Code:
    $tmpl_file = "themes/fiblack3d/footer.html";
    $thefile = implode("", file($tmpl_file));
    $thefile = addslashes($thefile);
    $thefile = "\$r_file=\"".$thefile."\";";
    eval($thefile);
    print $r_file;


place after your above modified code.

the proliferous code you were referring to was to enlcose the whole theme in the outer table. It was by design.
fiBlack3dBlue will probably be the same.

I'll bet though that there is some code change in the page_tail.php for the buyndle that could probably be altered so that this problem wouldn't even exist. I'll have to look at that file.

Code:
$template->pparse('overall_footer');

Yup, it calls the overall_footer file for the template. Pretty sure that is somehwat the cause.
This was commented out in versions other than the NC bundle. It was done in order to return the template's credit line. Which was really not necessary. The info could have been moved to the Nuke footer. Wink

_________________
Getting Started | My Projects
Find all posts by mikemView user's profileSend private message
mikem
Theme Guru
Theme Guru


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 1582

Location: Corn fields of Indiana

PostPosted: Tue Sep 02, 2003 12:13 pm Reply with quoteBack to top

OK found some more interesting stuff.

If you comment out this line in the page_tail.php for the NC bundle when using this theme
Code:
$template->pparse('overall_footer');

the page fits all the way to the right, thus eliminating problem one.

BTW, make sure you setup your serverload.php file to connect to the database. Same way you setup your config.php

So I think the fact that NC bundle now includes the calling over the overall footer from the page_tail file, We are going to start having some broken footers. Same problem I have gone through with other version changes.

_________________
Getting Started | My Projects
Find all posts by mikemView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.045 Seconds - 219 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::