You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 200 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - ACCESS DENIED in index.php in fresh v7.6 w/patch-HELP!! [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
GnBanditoCI5
Corporal
Corporal


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 50


PostPosted: Fri Mar 28, 2008 7:24 pm Reply with quoteBack to top

Did a fresh install of Nuke 7.6 and installed the upgrade patch "PHP-Nuke Patched -- 2006 chatserv - Nuke Patched 3.1 DEV Team" "AKA - 76patched3dot5"

FTP'd all files
Ran upgrade.php
Deleted upgrade.php
TRIED to import upgradedb.sql, it failed

tried to access www.mysite.com/home/INDEX.php and recieve error message "Access Denied"

I AM able to access www.mysite.com/home/ADMIN.php, as well as 4 other CONTENT pages that are links in my main navigation for the site.

CAN also access the FAQ and FORUMS link off of navigation, HOWEVER, I CANNOT acess the FORUMS options area off the Administration Menu area, It just displays a blank page.

CAN also access all other areas in the Administration Menu, just not the FORUMS settings area.

So basicly, just cannot access "index.php" and "http://www.mysite.com/home/admin.php?op=forums"

Any ideas?

_________________
Peace 4 now...4 NOW !
Gn.ßändï†ö¤CÏ5¤
Clan International Online
Image
Find all posts by GnBanditoCI5View user's profileSend private message
GnBanditoCI5
Corporal
Corporal


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 50


PostPosted: Fri Mar 28, 2008 7:50 pm Reply with quoteBack to top

Weirdness !!!

I figured id mess around and go ahead and replace ALL upgraded files in \modules\News with the stock/default nuke 7.6 files, you know...all the files you replace with the upgrade package.

I swapped back in the origionals, and Am now able to access www.mysite.com/home/index.php just fine.

But thats not what is weird...

I figured i would go ahead and slap BACK in the upgrade files in \modules\News with the new upgrade files etc, one at a time, and then refresh the index.php page to try and determine which file was making it "ACCESS DENIED"

Well, I replaced them all with the upgraded files, and am STILL able to access index.php LOL

I guess i just needed to give it a swift kick in the Rainbow Brite !

Well, that issue is fixed I GUESS, but I still cannot access the ADMININSTRATION MENU / FORUMS options screen, just a blank white page...any ideas guys ?

_________________
Peace 4 now...4 NOW !
Gn.ßändï†ö¤CÏ5¤
Clan International Online
Image
Find all posts by GnBanditoCI5View user's profileSend private message
GnBanditoCI5
Corporal
Corporal


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 50


PostPosted: Sat Mar 29, 2008 5:50 pm Reply with quoteBack to top

Anyone?

_________________
Peace 4 now...4 NOW !
Gn.ßändï†ö¤CÏ5¤
Clan International Online
Image
Find all posts by GnBanditoCI5View user's profileSend private message
GnBanditoCI5
Corporal
Corporal


Joined: Sep 15, 2004
Posts: 50


PostPosted: Sun Mar 30, 2008 6:40 am Reply with quoteBack to top

Someone? <sigh>

_________________
Peace 4 now...4 NOW !
Gn.ßändï†ö¤CÏ5¤
Clan International Online
Image
Find all posts by GnBanditoCI5View user's profileSend private message
Slackervaara
Captain
Captain


Joined: Sep 13, 2003
Posts: 355


PostPosted: Sun Mar 30, 2008 7:06 am Reply with quoteBack to top

Have you tried with another web browser or emptied the cache of your web browser?
Find all posts by SlackervaaraView user's profileSend private message
nukeum66
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jun 27, 2003
Posts: 286

Location: Memphis, TN - No! I haven't seen Elvis

PostPosted: Thu Apr 03, 2008 6:11 pm Reply with quoteBack to top

Check the file permissions. try CHMOD 644 index.php

_________________
"I am, therefore I do!"
Find all posts by nukeum66View user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.143 Seconds - 199 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::