You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 470 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Forum Admin dissapeared [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Plasma
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Jan 02, 2004
Posts: 262


PostPosted: Mon May 08, 2006 9:43 am Reply with quoteBack to top

The forum admin just totally disappeared. no it's just a blank white page. I uploaded all the files again, but nothing works. i have phpnuke 7.8 patched.

any ideas?
Find all posts by PlasmaView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Sun May 14, 2006 6:18 pm Reply with quoteBack to top

A blank page usually indicates an error - enable error reporting and check your error logs

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
TheBoss
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 28, 2006
Posts: 5


PostPosted: Mon Aug 28, 2006 3:58 am Reply with quoteBack to top

Evaders99 how do you turn error reporting on?


I also have the same problem now.
I updated the forum to phpBB 2.0.21. All was fine after that.

But I also thought I must update BBtoNuke 2.0.7 by using
Quote:
PHP-Nuke: BBtoNuke 2.0.8

Changes:
Fixed several vulnerabilities in admin pages
Fixed sid checking code in admin/pagestart.php
Fixed injection vulnerabilities possible with the img bbcode tag
Limited allowed images in img bbcode tag to jpg, jpeg, gif and png
Fixed redirect problems - 2.0.7a
Fixed sql injection vulnerability in search - 2.0.7a
To view the files that need to be replaced to upgrade from BBtoNuke 2.0.7 to 2.0.8 or to make the changes manually go here, the only two files you won't be able to manually edit are pagestart.php and bbcode.php, the first one underwent changes only valid on PHP-Nuke and the second one was re-ported.
Download here.

http://nukecops.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=9

After installing this file the http://site.com/modules/Forums/admin/index.php is blank.

What can I do to fix it? Help needed please. Crying or Very sad
Find all posts by TheBossView user's profileSend private messageMSN Messenger
TheBoss
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 28, 2006
Posts: 5


PostPosted: Mon Aug 28, 2006 6:53 am Reply with quoteBack to top

ok, so I searched more on these forums and saw:


http://nukecops.com/posts41758-0.html
Quote:

and after add:
Code:
define('FORUM_ADMIN', true);


The above is correct in the pagestart.php

I then checked out seeing the topic in a post:

http://www.nukecops.com/postp175763.html


Quote:

For those having trouble:
Code:


in modules/Forums/config.php

DELETE OR COMMENT OUT

@include("../../mainfile.php");



I did hash out this, now I got the following errors:

Quote:

Warning: main(includes/constants.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 192

Warning: main(): Failed opening 'includes/constants.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 192

Warning: main(includes/auth.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 195

Warning: main(): Failed opening 'includes/auth.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 195

Warning: main(db/db.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 197

Warning: main(): Failed opening 'db/db.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 197

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /usr/www/users/ubsaza/modules/Forums/common.php on line 221
Find all posts by TheBossView user's profileSend private messageMSN Messenger
arnoldkrg
Major
Major


Joined: Aug 03, 2003
Posts: 936

Location: United Kingdom

PostPosted: Mon Aug 28, 2006 8:55 am Reply with quoteBack to top

You say you upgraded to phpbb2.0.21. How did you do that? Did you upgrade to bbtonuke2.0.21 or phpbb2.0.21. The two are different. If you upgraded using the phpbb standalone version, then you have really messed up your Forums.

If you have upgraded using the wrong files, Then your best bet is to re-install the includes/, modules/Forums/ , modules/Private_Messages/, modules/Members_List/ directories from a fresh download of PHP-Nuke (sdame version as the one you already have) and then upgrade using bbtonuke upgrades. These must be done sequentially from the version you start with to the version you want to end up with. bbtonuke upgrades can be found at http://www.nukeresources.com. Search for bbtonuke in their downloads.

Before you start, BACK EVERYTHING UP FIRST.

_________________
Image
Find all posts by arnoldkrgView user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
TheBoss
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 28, 2006
Posts: 5


PostPosted: Mon Aug 28, 2006 9:52 am Reply with quoteBack to top

Thanks for the reply.

Ok, I did an incremental update from bbtonuke2.0.19 to 2.0.20 to 2.0.21.

And now I realised what I have done.

After seeing the PHP-Nuke BBtoNuke 2.0.7 at the bottom of the site I went and installed BBtoNuke 2.0.8. That means I installed OLD version files on the site.

The forum is up, but there are some things screwed.

Thanks for the advice. That means I'll have to do a re-install of 2.0.21.

Dang I'm an idiot. Rolling Eyes
Find all posts by TheBossView user's profileSend private messageMSN Messenger
TheBoss
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 28, 2006
Posts: 5


PostPosted: Mon Aug 28, 2006 10:34 am Reply with quoteBack to top

yay, it's fixed.

Thanks arnolkrg, your advice helped me.

I re-installed bbtonuke2.0.20 and patched again.

All working 100% Very Happy
Find all posts by TheBossView user's profileSend private messageMSN Messenger
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.041 Seconds - 699 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::