You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 166 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - forum admin issues after upgrading to nuke 6.8 [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
bullet
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 04, 2003
Posts: 6


PostPosted: Fri Aug 08, 2003 9:29 am Reply with quoteBack to top

probably my screw up, but i had installed nuke 6.7 and then successfully installed the upgrades phpptonuke 2.5 and then 2.6.

i then upgraded nuke to 6.8 and now have problems when trying to administer the forums. i cannot change styles and when i try to leave the forum admin, the left navigation pane does not change.

i also have the following information on the admin forum navigation pane:

Powered by phpBB 2.0.6 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4

does this possibly mean that the 6.8 upgrade overwrote my 2.5 and then 2.6 upgrades? am I now at 2.4 and should i re-install the 2.5 and then 2.6?
Find all posts by bulletView user's profileSend private message
bullet
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 04, 2003
Posts: 6


PostPosted: Fri Aug 08, 2003 10:00 am Reply with quoteBack to top

one other item that i just checked with analyze:

it is showing that i currently have 2.0.6.
Find all posts by bulletView user's profileSend private message
bullet
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Aug 04, 2003
Posts: 6


PostPosted: Fri Aug 08, 2003 10:29 am Reply with quoteBack to top

as the day progresses, i think i have determined the cause of the problem. it appears to be the /modules/forum/admin/admin_styles.php file which is causing the issue. i uploaded the 6.7 version of the same file, and the issue went away. might be a note for a bug fix.
Find all posts by bulletView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.268 Seconds - 621 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::