You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 295 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Small problem with Forums [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
prestique
Sergeant
Sergeant


Joined: Sep 16, 2004
Posts: 102

Location: Atlanta, GA

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 8:03 am Reply with quoteBack to top

In my Modules menu block (on the left) if I click on "Forums" it works fine and takes me to the Forum page. However, if I click on the "Forums" button at the top....tool bar, maybe?...the page says "Sorry, this module isn't active". Shouldn't both of these point to the same place? How can I configure it to work correctly? Thanks!!!
Find all posts by prestiqueView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Dave688
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 04, 2004
Posts: 19


PostPosted: Thu Sep 16, 2004 8:10 am Reply with quoteBack to top

Can you put a link to your site so I can take a look?

You'll want to note the URL that shows up in the status bar when you mouseover the link that doesn't work.

The problem can most likely be fixed by editing the theme.php file for whatever theme you are using. Search through the code until you find the offending link, change it to the correct (e.g. http://yoursite.com/modules.php?name=Forums), save the file, upload the file and you should be back in business.
Find all posts by Dave688View user's profileSend private message
prestique
Sergeant
Sergeant


Joined: Sep 16, 2004
Posts: 102

Location: Atlanta, GA

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:22 am Reply with quoteBack to top

http://www.jrlaughlin3.com
Find all posts by prestiqueView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Dave688
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 04, 2004
Posts: 19


PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:26 am Reply with quoteBack to top

Yep. Your top link is set to go to "Forum". You just need to add an "s" on to the end in the link, so it goes to "Forums" like your other link.
Find all posts by Dave688View user's profileSend private message
prestique
Sergeant
Sergeant


Joined: Sep 16, 2004
Posts: 102

Location: Atlanta, GA

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:35 am Reply with quoteBack to top

Here's what's in my theme.php file:

<A href=\"modules.php?name=Forums\">Forums</a>
Find all posts by prestiqueView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Dave688
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 04, 2004
Posts: 19


PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:37 am Reply with quoteBack to top

That looks like the correct code.

Whatever you did, you fixed it because the top link goes to your forums now.


Last edited by Dave688 on Thu Sep 16, 2004 10:38 am; edited 1 time in total
Find all posts by Dave688View user's profileSend private message
prestique
Sergeant
Sergeant


Joined: Sep 16, 2004
Posts: 102

Location: Atlanta, GA

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:37 am Reply with quoteBack to top

got it. thanks for your help!!!
Find all posts by prestiqueView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Dave688
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Aug 04, 2004
Posts: 19


PostPosted: Thu Sep 16, 2004 10:43 am Reply with quoteBack to top

Don't mention it. Smile
Find all posts by Dave688View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.188 Seconds - 145 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::