You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 90 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - problems with forum and tables [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
munkey
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 04, 2003
Posts: 3


PostPosted: Wed Jun 04, 2003 11:41 am Reply with quoteBack to top

I switched my forum to the simple header and footer to fix another problem. Now I've got more problems. The tables on the forums page http://www.hypergaming.com/modules.php?name=Forums and the FAQ page http://www.hypergaming.com/modules.php?name=Forums&file=faq&sid=c10356445b8d63f796e2c053efbafa30 won't align correctly. When you click on a forum.. the tables are still missaligned, but when you click new topic, the tables are fine. Do these pages use a different header and footer? Any ideas?

Thanks
Find all posts by munkeyView user's profileSend private message
sixonetonoffun
Major
Major


Joined: Jan 13, 2003
Posts: 892


PostPosted: Wed Jun 04, 2003 11:56 am Reply with quoteBack to top

Try restoring the original header and footer files. Fix what is wrong with them instead of messin around...

_________________
www.netflake.com
www.glowoptics.com
Find all posts by sixonetonoffunView user's profileSend private message
munkey
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 04, 2003
Posts: 3


PostPosted: Wed Jun 04, 2003 12:06 pm Reply with quoteBack to top

I've already tried that... and again, it fixes my old problem.. but now I have this new one.
Find all posts by munkeyView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.486 Seconds - 230 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::