You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 



Nuke Cops -> Post Installation Help

All times are GMT - 8 Hours

Page 1 of 1

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 283 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - TAGS don´t work with Admin TAGS don´t work with Admin

Nuke Cops -> Post Installation Help

Author: nuevonuke PostPosted: Sun Jan 28, 2007 1:41 pm    Post subject: TAGS don´t work with Admin

Hello, i have install Nuke 7.9.
I have put in the Forum Configuration the TAGS to be able to see videos YouTube (embed, param, object) but when post as Admin they do not work, and as normal user Yes.
Besides, when I see the messages as Admin, I see with all the TAGS Included those who are used for the text.

The example Here:
http://www.clubpeugeot307.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=58689#58689

Thank´s
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.199 Seconds - 439 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
added by Evaders - DO NOT REMOVE
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::