You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 357 guest(s) and 52 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - ADMIN-0.php shows up blank [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
lopi
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Oct 15, 2008
Posts: 8


PostPosted: Wed Oct 15, 2008 9:36 am Reply with quoteBack to top

Greetings,

I have read too many stickys and none have solved my problem.

I installed everything exactly as stated, turned error reporting on in the config file and still no errors are reported. I ran analyzer and everything looked fine. It is beyond aggravating. Here is everything


$dbhost = "mydb.dndchosting.com";
$dbuname = "marklot_lopi1111";
$dbpass = "xxxxxxxx";
$dbname = "marklot_nuke";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "TRsDEFmcZD6Cx7Y0mMtwdNmczZPeqhAR8eIm1Ia4";
$gfx_chk = 0;
$subscription_url = "";
$admin_file = "admin-0";
$nuke_editor = 1;
$display_errors = true;

When I get the PHP management page and request Admin page it gives me a 404 because its looking for admin.php not admin-o.php likes its supposed to.
Find all posts by lopiView user's profileSend private message
lopi
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Oct 15, 2008
Posts: 8


PostPosted: Wed Oct 15, 2008 9:49 am Reply with quoteBack to top

Here are the results from analyzer.php

Everything else on the Nuke site works all the links work except some modules get a blank page, except admin.php which does not work.


Your config.php values
Type Value
dbhost mydb.dndchosting.com
dbname marklot_nuke
dbuname marklot_lopi1111
prefix nuke
user_prefix nuke
dbtype MySQL

GD Library Information
Type Value
GD Version bundled (2.0.34 compatible)
FreeType Support Yes
T1Lib Support No
GIF Read Support Yes
GIF Create Support Yes
JPG Support Yes
PNG Support Yes
WBMP Support Yes
XBM Support Yes

MySQL Connection Transcript for PHP-Nuke Powered Site
Destination Result
MySQL Health Check Successful
MySQL Server: mydb.dndchosting.com Successful
MySQL Datbase: marklot_nuke Successful
MySQL Username: marklot_lopi1111 Successful

PHP Specific Values for PHP-Nuke Powered Site
Category Value
PHP Version 5.2.5

Operating System Data for PHP-Nuke Powered Site
Type Value
OS Type Linux dndc-web1.dndchosting.com 2.6.9-67.0.22.ELsmp #1 SMP Wed Jul 23 17:30:51 EDT 2008 i686

MySQL Specific Values for PHP-Nuke Powered Site
Category Value
Server Version 5.0.51-log
Client Version 5.0.45
Host Information mydb.dndchosting.com via TCP/IP
Protocol Information 10

phpBB2 Port Values for PHP-Nuke Powered Site
Theme ID Style Name Template Name Version
1 subSilver subSilver 2.0.20

PHP-Nuke Values for PHP-Nuke Powered Site
Default_Theme Version Locale Language
DeepBlue 8.0 en_US english

All Available MySQL Databases
Database Name
information_schema
marklot_nuke

Module Data for PHP-Nuke Powered Site
Module Active Code View Code
AvantGo active All Visitors
Content disabled All Visitors
Downloads active All Visitors
Encyclopedia disabled All Visitors
FAQ active All Visitors
Feedback active All Visitors
Forums disabled All Visitors
Journal active All Visitors
Members_List disabled Registered Users
News active All Visitors
Private_Messages active All Visitors
Recommend_Us active All Visitors
Reviews disabled All Visitors
Search active All Visitors
Statistics active All Visitors
Stories_Archive active All Visitors
Submit_News active All Visitors
Surveys active All Visitors
Top active All Visitors
Topics active All Visitors
Web_Links active All Visitors
Your_Account active All Visitors

Block Data for PHP-Nuke Powered Site
Block Active Code View Code
Administration active Administrators
Big Story of Today active All Visitors
Categories Menu disabled All Visitors
Information active All Visitors
Languages active All Visitors
Login active Anonymous
Modules active All Visitors
Old Articles active All Visitors
Random Headlines disabled All Visitors
Search disabled All Visitors
Survey active All Visitors
User's Custom Box active Registered Users
Who's Online active All Visitors

Member Special Ranks for PHP-Nuke Powered Site
phpBB2 Rank Title PHP-Nuke Rank Level Member Name Member UID

Catch-All Administrators for PHP-Nuke Powered Site
PHP-Nuke Rank Level Member Name Member UID

Catch-All Moderators for PHP-Nuke Powered Site
PHP-Nuke Rank Level Member Name Member UID
Find all posts by lopiView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Wed Oct 15, 2008 6:24 pm Reply with quoteBack to top

What version are you using? Is it Patched?

I don't understand which pages you are refering to here:
"PHP management page and request Admin page"

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
lopi
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Oct 15, 2008
Posts: 8


PostPosted: Thu Oct 16, 2008 4:23 am Reply with quoteBack to top

I did the following:

Went to PHP Nuke site and paid $12 and downloaded a new installation of Nuke 8.1. Then I bought theme 10422 to overlay.

Followed the install instructions for Nuke, unzipped the files and ftp to my domain. Then entered the URL and the PHP NUKE welcome page asking to set up the environment. I entered all the DB info and username info and successfully completed all 4 steps.

Then when I type the URL it comes up with the generic Nuke site and all the links work except admin.php page which shows up as a blank web page.

I then downloaded the three tests listed and ran them all successfully. The results were listed above.

After one day of not figuring out what is wrong I deleted everything, did a new download and completely new install again only to find the exact same problem. Everything works except admin.php page.

You can see for yourself at www.indebtgestion.com

I am wondering if it has to do with version of MYSQL, PHP or Apache that is getting in the way?

phpMyAdmin - 2.11.3
PHP Version 5.2.5
Find all posts by lopiView user's profileSend private message
lopi
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Oct 15, 2008
Posts: 8


PostPosted: Thu Oct 16, 2008 6:36 am Reply with quoteBack to top

I just deleted everything and tried installing everything again. I used the PHP Nuke installer screen and everything went successful but now instead of a blank screen I get

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/a3816830/public_html/admin.php on line 133

I did not alter any files and let the installer do everything. There are no missing ; WTF!
Find all posts by lopiView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Thu Oct 16, 2008 7:30 am Reply with quoteBack to top

admin.php may have been corrupted during upload or just is buggy. The latest Patched files from http://www.nukeresources.com should probably fix it, but I don't use 8.1 myself. You've basically paid for something that's free, so there's no support.

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
lopi
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Oct 15, 2008
Posts: 8


PostPosted: Thu Oct 16, 2008 7:45 am Reply with quoteBack to top

I uploaded a new 8.1 zip and got the admin.php to work. Now the Autothemes doesnt recognize or see any of the themes??? I changed the autotheme.cfg file to 777 and still nothing. I must say this install is the biggest pain in the Rainbow Brite. Gonna start over yet again. I'll pay someone for support since the documentation sux!
Find all posts by lopiView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.056 Seconds - 405 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::