You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 200 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Forum Admin page is blank [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
mike987
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 13, 2006
Posts: 1


PostPosted: Mon Jun 12, 2006 10:26 pm Reply with quoteBack to top

Click on the Forum link in Administration Menu and all I get is a blank white pade. No erors

7.5 patched
Find all posts by mike987View user's profileSend private message
e-s-t
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 15, 2006
Posts: 1


PostPosted: Thu Jun 15, 2006 2:29 am Reply with quoteBack to top

I'm also getting exactly the same results.
I'm a total n00b so I'm sure I've just missed something, I even used XAMPP to install apache, php and mysql.

Anyone?
Find all posts by e-s-tView user's profileSend private message
deserteagle68
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2006
Posts: 6


PostPosted: Sun Jun 25, 2006 12:11 pm Reply with quoteBack to top

Same problem, white pages for admin.php and index.php. Can not even create "supoeruser" account
Find all posts by deserteagle68View user's profileSend private message
jakec06
Sergeant
Sergeant


Joined: Jan 30, 2006
Posts: 75

Location: Surrey, UK

PostPosted: Sun Jun 25, 2006 12:14 pm Reply with quoteBack to top

Are you getting any error messages?
If not have you got error message turned on in your config.php file?
Find all posts by jakec06View user's profileSend private message
deserteagle68
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 23, 2006
Posts: 6


PostPosted: Sun Jun 25, 2006 2:38 pm Reply with quoteBack to top

Fixed that problem, did not have the default theme loading. Now got a new problem... Wink
Find all posts by deserteagle68View user's profileSend private message
BlackCalvinist
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: May 27, 2006
Posts: 3

Location: EC, MD

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 6:12 pm Reply with quoteBack to top

how exactly did you fix it ? I'm having the same problem.
7.8
3.2 patched

_________________
LIVE Your Theology.
Theologically Correct dot Com
Find all posts by BlackCalvinistView user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM AddressYahoo Messenger
Valdarez
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Apr 25, 2005
Posts: 20


PostPosted: Sat Aug 05, 2006 2:52 pm Reply with quoteBack to top

I am having the same problem. I have upgraded to 7.5 3.2b patch, BBtoNuke 2.0.21, and Nuke Sentinel 2.5, and now I have a blank page for the Forums Admin.

Note that I performed the updates in the following order:

o 3.2b Patch
o BBtoNuke 2.0.14
o BBtoNuke 2.0.15
o BBtoNuke 2.0.16
o BBtoNuke 2.0.17
o BBtoNuke 2.0.18
o BBtoNuke 2.0.19
o BBtoNuke 2.0.20
o BBtoNuke 2.0.21
o Nuke Sentinel Deinstall of 2.22
o Nuke Sentinel Install of 2.5

After each upgrade, I would check the site, and the forums, but I never thought to check the Forums Admin screen. Forums work fine now, but Forums Admin screen is blank as can be, with no errors displayed (even if I turn on display errors in the config.php).

Any ideas what could cause the problem? Can you get me a good starting point for debugging? It doesn't appear to be getting to the forums admin index.php at all. I checked with an echo "here"; line, so the problem has got to be a problem somewhere else.
Find all posts by ValdarezView user's profileSend private message
Valdarez
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Apr 25, 2005
Posts: 20


PostPosted: Tue Aug 15, 2006 7:44 pm Reply with quoteBack to top

Can someone suggest another website where I might get support on the problem I am facing?

Thanks.
Find all posts by ValdarezView user's profileSend private message
kindpeacho
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 16, 2004
Posts: 26


PostPosted: Fri Aug 18, 2006 7:02 am Reply with quoteBack to top

I am having the same problem - No Forum Admin page after I upgraded my BBtoNuke.

It's just blank. No error. White page.

Let me ask you something Valdarez, you said you upgraded BBtoNuke 2.0.21. --- I looked and there was no version BBtoNuke 2.0.21 (BUT the latest stand-alone PHPbb version is 2.0.21)

The lastest BBtoNuke version I could find was 2.1.1 eventho my PHPbb board says i was using phpbb 2.1.5 (which is why i am here...lol)

Where is the "Official" bbtonuke home page so we can find all the versions, how to? etc. I see it scattered everwhere on the net.

Edited: If indeed, you did find a BBtoNuke version 2.0.21 would you please give direct links?? TYVM

_________________
-- KindPeacho
Find all posts by kindpeachoView user's profileSend private messageSend e-mail
kindpeacho
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 16, 2004
Posts: 26


PostPosted: Fri Aug 18, 2006 7:55 am Reply with quoteBack to top

This helped fix my problem of the blank page while accessing the Forum Administration section

http://www.nukefixes.com/ftopict-1242-forumadmin.html

Note: I did not need to do all of the steps, some where already changed - i just needed to change the one in the common.php file to make this work. Go figure.

Hope this helps :)


EDITED: I found what i was looking for - all the BBtoNuke versions here:
http://www.nukeresources.com/download-search-bbtonuke-dateD.html

_________________
-- KindPeacho
Find all posts by kindpeachoView user's profileSend private messageSend e-mail
Valdarez
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: Apr 25, 2005
Posts: 20


PostPosted: Sun Sep 10, 2006 4:22 am Reply with quoteBack to top

kindpeacho wrote:
This helped fix my problem of the blank page while accessing the Forum Administration section

http://www.nukefixes.com/ftopict-1242-forumadmin.html
When I access this URL, I get the following error:

Sorry, this Module isn't active!
Find all posts by ValdarezView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.103 Seconds - 309 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::