You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 244 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - Error on Forums login box on (index_body.tpl) [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
nawafj
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jun 09, 2006
Posts: 5


PostPosted: Thu Jun 08, 2006 9:59 pm Reply with quoteBack to top

Hi,
i have a phpnuke 7.8, when i try the Log in box on the forum index down, i get a HTTP 404 Not Found (Error)i was thinking about removing this part from (index_body.tpl)

Code:
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
<form method="post" action="{S_LOGIN_ACTION}">
  <table width="100%" cellpadding="3" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
   <tr>
     <td class="catHead" height="28"><a name="login"></a><span class="cattitle">{L_LOGIN_LOGOUT}</span></td>
   </tr>
   <tr>
     <td class="row1" align="center" valign="middle" height="28"><span class="gensmall">{L_USERNAME}:
      <input class="post" type="text" name="username" size="10" />
         {L_PASSWORD}:
      <input class="post" type="password" name="password" size="10" maxlength="32" />
           {L_AUTO_LOGIN}
      <input class="text" type="checkbox" name="autologin" />
         
      <input type="submit" class="mainoption" name="login" value="{L_LOGIN}" />
      </span> </td>
   </tr>
  </table>
</form>
<!-- END switch_user_logged_out -->


and remove the whole box, do you have any ideas which i can fix the login box without removing it?
Find all posts by nawafjView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.154 Seconds - 260 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::