You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 215 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - My Stories Wont Display [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Sat Jun 12, 2004 4:29 pm Reply with quoteBack to top

Sad


I don't know why this is happenning and I don't know where to look.
When I submit a story it will not list them out in other sections of the website.

Let me explain.
On the index.php everything displays fine as long as the "publish in home' button is activated. If I deactivate this ALL news disappears from the site.

Now as long as I have 'publish in home' activated on every article, then articles will display on the index.php.

BUT - in the categories block if I click a category name it wont list out
It passes this URL

http://www.mydomain.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=2

But nothing happens?!

If I do this on this site like

http://www.nukecops.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=2

something displays Smile

not on mine however Sad

The same thing happens when passiong the topic link
http://www.mydomain.com/modules.php?name=News&new_topic=3

it will work here Smile

http://www.nukecops.com/modules.php?name=News&new_topic=3

but not on my site Sad

Can someone direct me to the files that seem to be the problem Sad

-OR-

Is there another module to do the news functions altogether (categories topics etc)

Thank you kindly
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Sat Jun 12, 2004 5:03 pm Reply with quoteBack to top

Shocked

Update: I installed NSN News Universal just to see if perhaps it was a problem with this module. Turns out this did nothing whatsoever to fix the problem.
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Sun Jun 13, 2004 4:37 pm Reply with quoteBack to top

I backed up the database for

nuke_stories_cat
nuke_stories
nuke_topics

Then I went in the Admin and reinput the topics. That went fine.
Then I went into submit story and tried to put in the categories.
It said categories already existed although none existed in the DB.
Also all the stories were gone so I don't know where else they were stored. I tried to make a category that didn't exist before but that didn't work it ALSO said it already existed. So I added them manually the way they were prior.

So I input my FIRST NEW STORY and things seemed to work okay.
So I input my second story and ALL the news disappeared the way it had before. It seems it disappears one I use a different category other than the first one. I also noticed in the Administration menu Under LAST 20 ARTICLES my first article language is set to 'All' and article 2 is set to 'english'. So I go and Edit Article 2 to set it to Category 1 like Article 1. First thing I noticed is the language changed to 'All' Now both articles in LAST 20 ARTICLES is listed as language 'All'. I check the home again. NOW THE NEWS DISPLAYS FINE on the categories and index BUT NOT IF I CLICK A TOPIC ICON! It seems it all has to be the same to work. So I test this again and go into the Admin and change the 2 stories to make the topics Just the same. Now everything works fine! SO I go and change the topics (keeping both the same still)

Whaty I've thusfar concluded is that it doesn't have a problem displaying news exactly. It has a problem splitting it up over more than one topic (like using related topics or different topics per article) It also has a problem splitting them up over multiple categories within the same topic. To make News work on both index view, category view or topic view all of the articles MUST be the SAME category AND TOPIC with no related topics. If you split it over 2 categories the topics work but not the categories. If you split it over more than one topic the categories work but not the topics.

I have restored my original database now and it is the same with the errors. I hope this information helped you to think of maybe what the problem is.
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
Tank863
Lieutenant
Lieutenant


Joined: Feb 21, 2003
Posts: 195

Location: Philadelphia

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 7:15 pm Reply with quoteBack to top

Go to your Admin Pahe __> http://example.com/admin.php

Click on Modules and scroll down to News
Code:

News News Active (In Home) All Visitors [ Edit | Deactivate | Put in Home ]


You should see a link like above.
Make sure yours says that it is Active in Home.. if not click on Put in Home.

That should work, if not get back to me..

Tank863
Find all posts by Tank863View user's profileSend private messageVisit poster's websiteICQ Number
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Sun Jun 13, 2004 9:40 pm Reply with quoteBack to top

It is Active and in home.
The news displays on Index.php fine.
Its the categories and topics views in the links listed above

Everything works great if I had all the news and topics in one category and topic but when you start to split it up over 2-3 topics or 2-3 categories it starts to fumble,

Checked the SQL

News
active=1
view=0
inmenu=1

Topics
active=1
view=0
inmenu=1

I changed it just to test it...
News
active=1
view=1
inmenu=1

Topics
active=1
view=1
inmenu=1


No difference so I set it back to:

News
active=1
view=0
inmenu=1

Topics
active=1
view=0
inmenu=1
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Mon Jun 14, 2004 9:42 pm Reply with quoteBack to top

Dear All - that have helped me with this News Issue.

We found the problem to be some problem in the theme.php and we changed the theme (which was hard because we have a heavily modded site) but it all worked out. So if anyone ever has a similar error have them check the theme before going psychotic.

Thanks for all your help. If you PM me a link to your website I would be glad to link you as I am highly greatful for your support. Telli I also want to thank who helped me out too and my new friends. And tank..oh the list goes onnnnnnnn

^..^Omi~
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
Doofystyle
Corporal
Corporal


Joined: Feb 18, 2004
Posts: 59


PostPosted: Sun Jun 20, 2004 5:46 pm Reply with quoteBack to top

I have the same problem with my categories and topics.

Please Help.
Find all posts by DoofystyleView user's profileSend private message
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Sun Jun 20, 2004 9:22 pm Reply with quoteBack to top

What theme are you using?
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
Doofystyle
Corporal
Corporal


Joined: Feb 18, 2004
Posts: 59


PostPosted: Sun Jun 20, 2004 11:46 pm Reply with quoteBack to top

I'm using BlueShine
Find all posts by DoofystyleView user's profileSend private message
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Mon Jun 21, 2004 12:05 am Reply with quoteBack to top

try installing another theme and see if iits the ttheme - if it is.. then the problem is the theme.php file. i just line 4 line & commpared mine to deepblue. i can look - no guarantees tho Smile
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
Doofystyle
Corporal
Corporal


Joined: Feb 18, 2004
Posts: 59


PostPosted: Mon Jun 21, 2004 12:08 am Reply with quoteBack to top

yeah it is my theme, but I like this one because of the two columns in the middle.

What should I be looking for?
Find all posts by DoofystyleView user's profileSend private message
kyomii
Corporal
Corporal


Joined: Nov 12, 2003
Posts: 66


PostPosted: Mon Jun 21, 2004 1:07 am Reply with quoteBack to top

My problem was in the area of theme.php under themeindex. Im not really an expert at it I had to redo that area line by line - and frankly not knowing how. But now that you know the area thats wrong you can go looking for answers from people that would know EXACTLY what code is the culprit. Id look in theme bug forums on various sites. all I did was copy/paste the THEMEINDEX area of deep blue over to mine and then played with the html in between the PHP in that file for hours to get it right. No quick fix here. so It's like - I diagnosed it but I cant really fix it.
Find all posts by kyomiiView user's profileSend private messageSend e-mailAIM Address
PaulHeery
Nuke Cadet
Nuke Cadet


Joined: Jul 23, 2004
Posts: 3


PostPosted: Sun Aug 01, 2004 6:14 am Reply with quoteBack to top

I have this same exact problem in 7.4 when using the Odyssey theme. Whenever I use more than one category, the topic listing for that category doesn't appear.

I guess the problem is with the Odyssey theme since it works fine with all the others. Can anyone point me to a solution?

Thanks
Find all posts by PaulHeeryView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.045 Seconds - 232 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::