You are missing our premiere tool bar navigation system! Register and use it for FREE!

NukeCops  
•  Home •  Downloads •  Gallery •  Your Account •  Forums • 
Readme First
- Readme First! -

Read and follow the rules, otherwise your posts will be closed
Modules
· Home
· FAQ
· Buy a Theme
· Advertising
· AvantGo
· Bookmarks
· Columbia
· Community
· Donations
· Downloads
· Feedback
· Forums
· PHP-Nuke HOWTO
· Private Messages
· Search
· Statistics
· Stories Archive
· Submit News
· Surveys
· Theme Gallery
· Top
· Topics
· Your Account
Who's Online
There are currently, 274 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here
Nuke Cops :: View topic - adding pics into news [ ]
 Forum FAQ  •  Search  •   •  Memberlist  •  Usergroups   •  Register  •  Profile •    •  Log in to check your private messages  •  Log in

 
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Author Message
Arahad
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 13, 2006
Posts: 17


PostPosted: Mon Nov 23, 2009 3:03 pm Reply with quoteBack to top

I now have it so that images will show up in my news articles however there is a large grey block to the left of them look here plz
http://royal-guard.net/phpnuke/index.php

how can i post images so that the block is not there?
Find all posts by ArahadView user's profileSend private message
Evaders99
Site Admin
Site Admin


Joined: Aug 17, 2003
Posts: 12482


PostPosted: Mon Nov 23, 2009 7:18 pm Reply with quoteBack to top

The box with your topic icon? You'd need to modify your theme files to remove that

_________________
Helping those that help themselves
Read FIRST or DIE!

"Fighting is terrible, but not as terrible as losing the will to fight."
Star Wars Rebellion Network - Need Help? Evaders Squadron Coding
Find all posts by Evaders99View user's profileSend private messageVisit poster's websiteAIM Address
Arahad
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 13, 2006
Posts: 17


PostPosted: Mon Nov 23, 2009 8:31 pm Reply with quoteBack to top

i figured as much but I am honestly not sure what to edit, any ideas? I have found how to edit the topic image out, but i am still left with that gray bar on the left and i cant figure out how to edit it out.
Find all posts by ArahadView user's profileSend private message
Hitman
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 27, 2006
Posts: 34


PostPosted: Tue Nov 24, 2009 6:07 am Reply with quoteBack to top

....

_________________
Image

Last edited by Hitman on Tue Oct 30, 2012 11:44 pm; edited 1 time in total
Find all posts by HitmanView user's profileSend private message
Arahad
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 13, 2006
Posts: 17


PostPosted: Tue Nov 24, 2009 7:12 am Reply with quoteBack to top

Someone tells me there is an extra column in my table code,and that i need to edit it out of my theme files,but i have no clue where or what file but here is the info you asked for


"story_home.html"

Code:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#ffffff" width="100%"><tr><td>
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" bgcolor="#000000" width="100%"><tr><td>
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" bgcolor="#cfcfbb" width="100%"><tr><td align="left">
<font class="option" color="#363636"><b>$title</b></font>
</td></tr></table></td></tr></table>
<a href="modules.php?name=News&amp;new_topic=$topic"><img src="$t_image" border="0" alt="$topictext" title="$topictext" align="right" hspace="10" vspace="10"></a>
<font class="content">$content</font>
</td></tr></table>
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" bgcolor="#000000" width="100%"><tr><td>
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" bgcolor="#efefef" width="100%"><tr><td align="center">
<font class="content">$posted</font><br>
<font class="content">$morelink</font>
</td></tr></table></td></tr></table>
<br><br><br>



"story_page.html"

Code:
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" bgcolor="#ffffff" width="100%"><tr><td>
<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" bgcolor="#000000" width="100%"><tr><td>
<table border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" bgcolor="#cfcfbb" width="100%"><tr><td align="left">
<font class="option" color="#363636"><b>$title</b></font><br>
<font class="content">$posted</font>
</td></tr></table></td></tr></table><br>
<a href="modules.php?name=News&amp;new_topic=$topic"><img src="$t_image" border="0" alt="$topictext" title="$topictext" align="right" hspace="10" vspace="10"></a>
<font class="content">$content</font>
</td></tr></table><br>
Find all posts by ArahadView user's profileSend private message
Hitman
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 27, 2006
Posts: 34


PostPosted: Tue Nov 24, 2009 10:28 pm Reply with quoteBack to top

....

_________________
Image

Last edited by Hitman on Tue Oct 30, 2012 11:44 pm; edited 1 time in total
Find all posts by HitmanView user's profileSend private message
Arahad
Nuke Soldier
Nuke Soldier


Joined: May 13, 2006
Posts: 17


PostPosted: Wed Nov 25, 2009 1:26 am Reply with quoteBack to top

thanks allot that removed that issue, I have one more question for you. when i put text into the news section I can not get it to either Center or align to the left, I know I need to allow center etc but I have tried that. so i cant get the text to align to the left or center. It seems as though it centers everything automatically and when i post a news article text always is centered and looks wrong. not sure what to change.
I tried using <br> etc but the articles just displays it as the code. The top text section I cant get to center, the added news articles i cant get to stop centering or allow me to align left.

Whenever I try to use an html code like <br> etc, then post it it shows as code in the news article, but when i go back to edit it the code is gone.

this is what my phpnuke config.php file AllowableHTML is set up as.

Code:
$AllowableHTML = array("b"=>1,"i"=>1,"strike"=>1,"div"=>2,"u"=>1,"a"=>2,"em"=>1,"br"=>1,"strong"=>1,"blockquote"=>1,"tt"=>1,"li"=>1,"ol"=>1,"ul"=>1,"img"=>2,"center"=>1);


I have tried center =2 but dosnt work, and i have no idea why it wont align to the left properly.


Thanks for any help
Find all posts by ArahadView user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topic  Reply to topicprinter-friendly view
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Ported by Nuke Cops © 2003 www.nukecops.com
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::
Powered by TOGETHER TEAM srl ITALY http://www.togetherteam.it - DONDELEO E-COMMERCE http://www.DonDeLeo.com - TUTTISU E-COMMERCE http://www.tuttisu.it
Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Page Generation: 0.042 Seconds - 135 pages served in past 5 minutes. Nuke Cops Founded by Paul Laudanski (Zhen-Xjell)
:: FI Theme :: PHP-Nuke theme by coldblooded (www.nukemods.com) ::